3 Tendinte manichiura toamna-iarna 2011-2012

Buna gagici ! Astazi va propun sa aflam ce este in trend in materie de manichiura pentru sezonul toamna-iarna 2011-2012. Si cum nu puteam sa stiu, fara sa ma documentez, am dat un serch pe batranul google ca sa aflunoutatile . Manichiura este cea care alaturide accesorii, haine si atitudine, intregeste lookul pe care ni-l dorim sau lacare ravnim.
Pentru acest sezon desingerii se pare ca au ridicat limitelemanichiurii, se poarta unghiile ingrijite, in forma care ne vine bine, desi,daca putem, ar fi bine sa optam pentru forma ovala, care da o naturaleteunghiilor si sunt si mult mai usor de purtat.

Forma unghiiloreste de preferat ovala la unghiile care nu au un format lung, pe cind launghiile care sunt natural alungite, atita timp cit nu ne deranjeaza, putempastra forma patrata. Asadar ce ne e comod si la indemina, aia purtam inlegatura cu forma unghiilor, singura conditie de baza este sa aiba o singuraforma si aceea bine definita :D.

Au revenit in trend culorilesidefate, asadar fetelor sunt la modaojele cu sclipici in culori neutre, nude sau culori puternice dar din tonurileinchise..sa nu uitam ca este toamna si e frig. Auriul , rosu burgundy, nuantelecalde pamantii, dar si nuantele navy bleomarin sau turquaz, mov , portocaliu,alb mat sau chiar negru.
Se poarta manichiura eleganta, opulenta. Daca pina acumsclipiciul si ojele sidefate erau evitate de designerii modei , ca fiindnepotrivite pentru orice femeie care se respecta, in acest sezon sunt la marecautare si pot fi cu usurinta adoptate la petreceri , fiind chiar un “must have” Se pare ca sunt o infinitatede posibilitati in acest sezon, ceea ce ma bucura nespus de mult.

Pentru cele care credeau ca modele pe unghii nu mai sunt intrend, vin sa le zic ca este total gresit J. Nimic nu m-a bucuratmai mult decit sa aflu ca se poarta modelele de unghii sofisticate . Pentrupetreceri putem adopta modele haioase, putem combina culori. In continuare sepoarta 8 unghii o culoare si 2 contrastante, alta culoare.
Pentru cele care prefera manichiura clasica , sau manichiuraFrench, se poarta frenchul in doua nuante, sau o singura nuanta orice altaculoare, mai putin albul classic. De asemenea se poarta modelele semiluna, iardaca nu aveti timp sau bani pt o manichiura fara cusur la salon, va putetiprocura stikere, pt ca sunt in trend unghiile cu personalitate! Strasurifloricele fimo sau animal print, oja crapata sunt citeva din modelele in trend al sezonului.

aplicatii stralucitoare, amestec de culoare si spirit jucaus

model semiluna, culori contrastante auriu cu negru

rosu burgund


oja cracked


animal print


french in doua culori


combinatii de culori


nuante nude in combinatie cu culori puternice contrastante

nuante pamantii calde



culori navy sidefate

In acest sezon ideea de baza a unei manichiuri perfecte esteeleganta, culoare, stralucire, atractie. Unghiile nu mai sunt doar o parte dinnoi, sunt atitudine!

Sper ca am venit in ajutorul vostru cu aceasta postare sicine stie, poate v-am deschis si pofta de unghiute.
:)) poop si weekend placut va doresc

3 comentarii:

It's Friday Somewhere spunea...

Imi plac toate , in afara de prima:D

DOPE Beauty spunea...

:D deja mi-a venit o idee :D:)

Ioana-Ionela spunea...

Ce frumos! Ai de unde alege!
moderngirl.jurna.ro

Trimiteți un comentariu