4 and the winner is...

Buna dimineata felete!!!Am vazut, am numarat am gindit si am deliberat.
Cele mai multe voturi au fost acumulate de nr 2. Numerele 7, 10 si 11 s-au situat cam pe acelas loc cu mici diferente. Cum v-am zis acest vot conteaza intr-o oarecare masura in alegerea cistigatoarei.
Am vrut sa fie o votare cit mai transparenta..de acea am cerut ca cei care voteaza sa fie urmaritorii mei GFC, si tot din acelas motiv am vrut ca pozele sa fie nesemnate si sa nu fie postate pe nicaieri..Nu am aflat ca aceste reguli ar fi fost incalcate asa ca nu am descalificat pe nimeni, dar va zic ca sunt constienta..ca s-au cerut voturi chiar de nr 2 care e detasat fruntas in competitie...dar nici nr 10 si 7 nu s-a lasat mai prejos..oricum..decizia mea nu are legatura cu acest lucru.
Felicitari inca o data tuturor fetelor care au participat, si va multumesc din suflet ca v-ati facut timp pt acest concurs, sper ca v-ati distrat facind modelele si nu fiti suparate concursuri vor mai fi cu siguranta.

Principiile pe care am alesc cistigatoarea sunt: inainte de toate forma unghiilor sa fie una bine definita, lungimea egala, modul cum s-a executat modelul. combinatia culorilor, detaliile, dar mai ales imaginea finala de ansamblu al modelului, voturile si ideile.
La partea cu ideeile marturisesc am fost dezamagita..ma asteptam sa treceti de bariera cuvintului "cockteil", sa luati intelesul pe larg..colorat, tare..amestecat..putine v-ati apropiat de acest lucru.
Ca sa nu mai lungim lucrurile ..CISTIGATOAREA E : Diana 16 - Nr. 2
intrati pe blogul ei http://diana4you.blogspot.com/




Acest model mi-a placut de prima data, imi place ff mult cum sunt imbinate culorile, modelul este lucrat absolut impecabil, culorile sunt vii si ff frumoase, per total este modelul care a indeplinit cam toate asteptarile mele , chiar daca palmierii sunt deja un motiv mult prea des folosit, imi place. si de aceea ea este cistigatoarea premiului.

Felicitari Diana, astept sa ma contactezi pe adresa de maill cu datele tale de contact, ca sa iti expediez premiul.

Un alt model care merita amintit si apreciat este Nr. 11 poate deja v-ati prins ca este vb de Kory_nails , cel mai mult mi-a placut la modelul ei degetul mare..cu palmierii negrii..daca ar fi pastrat ideea pe toate unghiile ar fi iesit cu adevarat un model sa ma fi dat pe spate, felicitari Kory pt mine esti o cistigatoare si tu dar nu am decit un premiu :D.
Nr. 10 Mi Miu mi-a placut ideea modelului, nu s-a limitat la palmieri si la "cockteiluri" de fapt asta as fi steptat sa vad..un cockteil de flori, una peste alta modelul ei este bun, dar prea simplu in comparatie cu cistigatoarea..poate daca ai fi fost mai indrazneata si ai fi combinat mai multe culori ar fi iesit altfel, felicitari Miu Miu, vizitati blogul ei merita ;)
Desi concursul a fost international singura din afara tarii care s-a inscris a fost nr. 9 Cristy, iti multumesc pt participare, imi place modeul executat de tine.

Acestea fiind spuse va doresc o zi cit mai frumoasa ..nu fiti dezamagite daca nu ati cistigat astazi veti cistiga data viitoare
poop


4 comentarii:

Mad@ spunea...

Felicitari Diana! :*:*

Unknown spunea...

Ma bucur ca ai castigat :) Meritai <:-p

Diana spunea...

multumesc mult fetelor :*

kory_nails spunea...

felicitari

Trimiteți un comentariu