6 Looney Tunes

Am revenit cu un model mai simplu decit v-am obisnuit, dar sper la fel de pe placul vostru..va arat intai ce mi-a iesit la final..cititi pina la capat daca vreti sa aflati si o idee usoara si de mare efect..pt unghiute...altfel ;)
deci modelul final :





Acum sa trecem la partea teoretica, avem nevoie de hirtiute dinacelea pentru trecut diverse liste..treburi..micute..dar care sa aiba si un capat adeziv..ca acestea:



A se observa partea care se lipeste fin:


Taiem cu un forfecut ..o fasie ceva mai lata decit unghiile noastre, dupa care pe partea care este usor adeziva , tot cu forfecutul taiem colturi.. ca in imaginea de mai jos:



Dupa ce am aplicat un strat de base coat si lasam sa se usuce fff bine, pune hertiuta taiata in colturi pe partea adeziva ..pe unghie..ea se lipeste fin..tocmai de acea avem nevoie de partea adeziva..si nu de hartie simpla..aveti grija ca "dintii" sa fie mai sus de finalul unghiei pentru ca modelul sa iasa bine:


acum cu culoare acrilica si cu tehnica buretelului punem pe toata partea unghiei de jos.., veti obtine un model absolut superb, si ff usor de obtinut..puteti pastra astfel manichiura creata..adaugind un strat subtire de top coat peste ;)



sper ca v-am fost de ajutor, din pacate nu am avut timp sa creez un tutorial video..asa ca am zis sa il fac prin poze. Astept parerile voastre. Va place ideea??

6 comentarii:

DOPE Beauty spunea...

interesant:D

Ai un premiu la mine
http://inlovewithmanicureandmake-up.blogspot.com/2012/01/am-primit-de-la-scumpa-de-oana-un.html

ti pup:D

Lady Butterfly spunea...

Cata ingeniozitate. Multumesc pentru pont, mai astept si altele. pup

Angi Ghita spunea...

Foarte buna ideea. Cred ca poate fi folosit si acel scoci de hartie. O sa incerc si eu. Thx.

Mad@ spunea...

Multumim pentru idee ;)) Cred ca am mai spus de zeci de ori, dar esti sursa noastra de inspiratie :D :X am invatat multe de la tine :* ♥

Bucate Apetisante spunea...

Waw, ce schimbari pe blog.Imi place, e ceva nou.
Iar modelul e cute.Interesanta metoda.

Glossy Lala spunea...

Felicitari,esti talentata si foarte atenta la detalii.

Trimiteți un comentariu