10 Oriental look

Aveam in cap acest model..vroiam sa redau putin din luxul si opulenta orientului....nu aveam verdele cu care eu asociam acest model asa ca l-am fabricat singura. Modelul nu este unul care sa abunde in detalii insa auriul alaturi de acest verde folosite ca fundal..mi se par ca induc aceasta idee..per total poate sa va para un model incarcat..si poate si e..insa cam asta e si ideea..nu stiu cit imi va rezista pe unghii..insa pt moment ma declar multumita :D Poate voi aveti o alta viziune si poate o puneti in practica..eu sa va fi fost doar scinteia :))






si aici oja fol si la modelul de mai sus..am cautat tot orasul aceasta culoare, nu am gasit-o asa ca mi-am fabricat-o singurica, am luat una bucata oja culoarea pielii..aproape transparenta cu particule ff fine de sclipici..pe care o aveam de mult in dulap..cumparata sa zicem din greseala..si am pus citeva picaturi de oja din alte 4 sticlute deja existente in arhiva mea :) culorile adaugate sunt 2 nuante de albastru si 2 nuante de verde..daca doriti o sa fac poza sa vedeti exact ce am pus..le-am amestecat bine..si mi-a iesit aceasta superba culoare..zic ..eu :D

si ojele folosite la cererea lui Mad@ de la stinga la dreapta
1. essence 04 buddy bear
2. essence 02 I'm a berliner
3. golden rose no. 222
4. golden rose no. 212
+ oja..culoarea pielii transparent de la golden rose no. 07 in care am amestecat toate aceste culori..citeva picaturi din fiecare


10 comentarii:

Unknown spunea...

cute!

Mad@ spunea...

Doamne ce superb este :X si modelul si oja creata! Vreau si o poza cu ojele folosite :D Este superba!

Andayn spunea...

thank's ..am pus si ojele fol..dar ideea e sa amestecati culori de verde deschis cu albastru deschis..dar si cu ceva tonuri de albastru - gri...cred ca poza e insa graitoare..cam alea..trebuiesc..mentionez..ca mie mi-a iesit culoare fara prea mare efort..am pus cantitati egale din fiecare..nu ff mult...:)

Mad@ spunea...

Multumesc mult!!
Prea frumoasa nuanta :X dar si cele doua oje de la Golden rose ce faine sunt :X Trebuie sa incep sa-mi fac si eu aprovizionari cu oje Golden Rose :D nu se mai poate :))

Lexa spunea...

uf c flori frumoase, nu ca vrema de afara....misto..imi plac :*

Diana spunea...

Superb modelul :X Si nu pare incarcat chiar deloc, parerea mea.. Si oja ti-a iesit o nuanta super... pfff de cand caut si eu nr 222 si nu o gasesc :))

Angi Ghita spunea...

Foarte frumos modelul. Si culorile sunt intr-adevar superbe.

Andayn spunea...

multumesc fetele, ce ma bucur ca va place ;;)

Diana..chiar azi am vazut oja asta golden rose nr. 222 :D

Lady Butterfly spunea...

Frumos! Este putin incarcat dar nu obositor oricum.

Diana spunea...

@Andayn acolo in piata nord? Eu de fiecare data cand ma duc pe acolo are numai verzi... si din astea cu sclipici asa din ce vreau eu..

Trimiteți un comentariu