6 Avatar

Un film care a facut ceva valuri in cinematografele din tara dar si din alte tari, desi aparut de mai multa vreme..nu am reusit sa vad acest film ..pina aseara, o poveste draguta, prezentata curat, un film usor de urmarit, sincer nu stiu cind au trecut cele 2 ore si jumatate, una peste alta..eu zic ca merita vazut, merita sa visam macar si doua ore :D. Voi ati vazut filmul?? Pareri?? Despre film si despre unghiute..bineinteles :)
Seara cit mai placuta fetele.
poop.






In urma cu putin timp am cistigat un concurs cu modelul Adams Family, astazi mi-am ridicat premiul :D si sunt foarte incintata de noul meu set de pensoane :)), celelalte ..sunt pentru constructie unghii cu gel..insa..eu nu stiu sa le fol..si mai cu seama nu am lampa UV..insa le pastrez..pt atunci cind ma voi apuca si de construit unghii cu gel..cine stie poate curind :D


su un tutorial nou..la modele mai vechi

6 comentarii:

Unknown spunea...

waw..buna ideea, el a iesit cam uratel, in rest frumos modelul.super premiu...nu se stie niciodata cand iti trebuie:D

eu filmul l-am vazut cand a aparut si mi-a placut mult...astept sa apara avatar 2 :)

Doda spunea...

foarte frumos..:D:D:D

Andayn spunea...

Doda merci
Pinky :)) eu m-am luat dupa o poza de pe net..am copiat in tocmai..ideea e ca e incruntat.. :)) si pare =)) uritel..poate..de aia, da mie place ca e mai fioros :))

Mad@ spunea...

Si mie mi-a placut filmul :D si m-a binedispus ;)) modelul foarte frumos, iar oja nu mai zic :X superba!

Doo ♥ spunea...

I wasn't impressed about the movie but Wow these nails are beautiful! :x

NeeLai spunea...

i've watch that movie before, it's beautiful but not that impressive :) i love the nails and the idea :) by the way i'm your new follower :) hope you visit my blog too :) i'm on my HOLOGRAPHIC WEEK now, hope you like them :)

Trimiteți un comentariu