10 looking for somthing new




Ce am folosit
alb mat Moyra
negru mat Moyra
roz deschis Golden Rose nr.120
Farmec nr. 364









10 comentarii:

cristal.angel spunea...

imi place foarte mult..superb !!

latinonails spunea...

Le am si eu toate lacurile aste mai putin cel de la Golden Rose... :) Se pare ca gusturile noastre se aseamana. Imi place mult si manichiura ta, e foarte feminina si delicata, ca de obicei :) Imi plac si pozele pe care le faci la lumina naturala, iti ies f bine.

Anonim spunea...

Very pretty nail art! :)

-Mia
http://miafied.blogspot.com

Andayn spunea...

multumesc fetele
latinonails..nu mereu reusesc poze bune..de exemlu astea pt ca scriind pe ele cu photobuket imi modifica rezolutia pozei..si tare ma enerveaza...

Alina Rosu spunea...

Foarte, foarte frumos, andayn, superbe de-a dreptul...
am si eu o intrebare: tu lucrezi la un salon?

latinonails spunea...

Nu stiu ce sa zic de photobuket... n-am lucrat in el nici o data :(

Andayn spunea...

am lucrat la salon..nu mi-a prea convenit si am renuntat..fac singura acasa..

Alina Rosu spunea...

te intreb pentru ca si eu as vrea sa fac asta, dar n-am idee de unde sa ma apuc. adica nu ma pot duce la colege si sa le intreb "auziti, nu vreti sa va fac unghiile?".
categoric n-am talentul tau, dar probabil mi-as mai imbunatati tehnica daca as avea pe cine sa exersez, pentru ca de placut imi place tare mult sa pictez unghii...

Andayn spunea...

eu am exersat ..pe mine in mare parte! normal nu te poti duce sa zici uite ce fac..vreti..da poti sa-ti alegi prietenele ca si reclama..eu asa am facut..am facut pritenelor pe gratis..care mi-au adus cliente si mi-au facut reclama..apoi poti discuta deschis..oja ..timpul..arta se platesc..indiferent ca esti sau nu cea mai buna prietena a mea..e clar nu poti sa faci totul pe banii tai..prietenele mele nu mi-au dat initial bani..ci mi-au adus cliente..dupa oje..cinste cu pizza cafea..trebuie numai sa stii sa pui problema..pe tine te costa...pe ele..nu??

Alina Rosu spunea...

da, absolut... pe mine pot sa exersez, insa trebuie sa ma chinui putin (mai mult) la mana dreapta.

Trimiteți un comentariu